Almindelig fodbehandling kr 490,-
Lille fodbehandling kr 350,-
Delbehandling kr 250,-
Kompliceret fodbehandling kr 590,-
Luksus fodbehandling kr 725,-
Bøjlebehandling fra kr 160,-
Individuelt tilpassede såler fra kr 800,-
Små aflastninger fra kr 25,-
Tillæg for behandling i eget hjem/sygehus m.v kr 200,-
Udeblivelse kr 350,-

Afbud skal ske via online-bookingen eller ved at ringe til klinikken. Afbud accepteres ikke per e-mail.

Afbestilling af tidsbestilling skal ske minimum hverdagen før den aftalte behandlingstid, ellers opkræves der et udeblivelsesgebyr på 350 kr.

Klinikken samarbejder med den offentlige sygesikring og har ydernummer.

Hvis du er diabetiker, har leddegigt, eller nedgroede negle, kan du opnå tilskud til behandlingen fra den offentlige sygesikring. Kontakt klinikken for mere information - se kontaktoplysningerne her.

Bemærk at pensionister har mulighed for at opnå tilskud til fodbehandlingen ved at søge om det. Der skal hentes et ansøgningsskema til et udvidet helbredstillæg, som rekvireres på dit lokale Borgerservicekontor. Skemaet skal afleveres hos fodterapeuten, som hjælper med at udfylde det.

Er du medlem af sygeforsikringen “danmark” i gruppe 1 eller 2, kan du opnå tilskud til fodterapi.

Efter henvisning fra egen læge kan man få tilskud fra den offentlige sygesikring til ortonyxi hos en statsautoriseret fodterapeut. Tilskuddet gælder et begrænset antal behandlinger. Sygeforsikringer "danmark" giver også tilskud til ortonyxi for medlemmer i gruppe 1 og 2.

Borgere med varigt nedsat funktionsevne kan søge om tilskud til fodindlæg fra kommunen. Kontakt din læge eller Borgerservice i din bopælskommune. Derudover yder Sygeforsikringen “danmark” tilskud til indlægssåler for medlemmer i gruppe 1, 2 og 5.

Der udstedes gavekort.